Türkiye kendi ilerleme raporunu hazırladı
Yayınlanma:
AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, ''AB'nin hazırladığı metnin çarpıklıklarını görünce, Türkiye'nin İlerleme Raporu'nu kendimiz yazdık. Raporu yarın sabah yayımlıyoruz'' dedi.
AB Bakanlığı, Türkiye'de 2012 yılında hayata geçirilen reformları içeren ''ilerleme raporu''nu hazırladı.
Türkiye'nin ilk kez hazırladığı rapor, yarın AB Bakanlığı'nın internet sitesinden paylaşılacak.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, sosyal paylaşım ağı Twitter'daki hesabında, ''AB'nin hazırladığı metnin çarpıklıklarını görünce Türkiye'nin İlerleme Raporu'nu kendimiz yazdık. Kapsamlı raporu yarın sabah yayımlıyoruz'' diye yazdı.
Raporda Türkiye'de hayata geçirilen reformlara yer verilirken, AB'nin Türkiye hakkında hazırladığı ve Ekim ayında açıklanan 2012 İlerleme Raporu'nda Türkiye hakkında yer alan eleştirilere de yanıt verileceği belirtildi.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.