Turistten çok gazeteci geldi

Turistten çok gazeteci geldi
Kıyamet senaryolarının ilgi odağı olan Şirince'de beklenen ziyaretçi sayısına ulaşılmazken, köyde gün canlı yayınlarla başladı.
Çok sayıda canlı yayın aracının mekan tuttuğu Şirince'de birçok televizyon kanalı sabah yayınlarında İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyü'ne canlı yayınla bağlandı.
Beklenen ziyaretçi sayısına henüz ulaşılamayan köyde, sabahın erken saatlerinde çok sayıda basın mensubunun olduğu gözleniyor.
Şirince esnafı açısından ise tahmin edilen hareketlilik henüz başlamadı. Beklediğini bulamayan ve erken saatlerden itibaren tezgahlarını ve dükkanlarını açan esnaf, ilerleyen saatlerle ilgili ziyaretçi sayısının artacağı umudunu koruyor.
Maya takvimine göre, ''bu yıl 21 Aralık'ta kıyamet kopacağı, kıyametten İzmir'in Şirince köyünün etkilenmeyeceğine'' yönelik inanış nedeniyle köyde çok sayıda kişinin geleceği öngürülüyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.