Turgay Ciner Kasımpaşaspor'u satın aldı
Yayınlanma:
Turgay Ciner, geçen yıl Süper Toto Süper Ligten Bank Asya 1. Lige düşen Kasımpaşasporun hisselerini devralmak için 12 Ekim tarihinde yeni bir şirket kurdu.
Turgay Ciner, geçen yıl Süper Toto Süper Lig’ten Bank Asya 1. Lig’e düşen Kasımpaşaspor’un hisselerini devralmak için 12 Ekim tarihinde yeni bir şirket kurdu.
Kasımpaşa Sportif Faaliyetleri A.Ş. ünvanıyla kurulan şirketin sermayesi 1 milyon TL olarak belirlendi. Ticaret Sicil Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre, 1 milyon TL sermayeli şirkette Turgay Ciner 996 bin TL’lik (yüzde 96) paya sahip. Şirketin diğer ortakları ise yüzde 1’er payla Orhan Yüksel, Nedim Şener, Hasan Hilmi Öksöz ve Doğan Pençe. Şirketin yönetim kurulu başkanlığına ise Nedim Şener getirildi.
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.