TFF eski Başkanı Özgener de gözaltında

TFF eski Başkanı Özgener de gözaltında
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 26 kişinin tutuklanmasına neden olan şike soruşturmasının 2. dalgasında eski Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de gözaltına alındı.

Geçtiğimiz Pazar günü başlatılan şike soruşturmasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın tutuklanmasıyla birlikte cezaevine gönderilenlerin sayısı 26’ya çıktı.

Soruşturmada bu sabah yeni bir gözaltı dalgası yaşandı. Yeni dalga Türkiye Futbol Federasyonu'nun zirvesine kadar çıktı.

Eski Futbol Federasyonu yöneticisi ve Milli Takımlar sorumlusu Mehmet Levent Kızıl, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya ve bu sezon Anakaragücü'ne transfer olan kaleci Serdar Kulbilge gözaltına alındı.

Eski Federasyon Başkanı Mahmut Özgener de İzmir'deki evinde gözaltına alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.