Taraftarlarından öyle bir özür dilediler ki...
Yayınlanma:
Güncelleme:
İngitere Premier Lig ekiplerinden Norwich City'nin futbolcuları Swansea deplasmanında aldıkları yenilgiyi affettirmek için ilginç bir özür şekli buldu.
Johan Elmander ve Joseph Yobo'nun formasını giydiği Norwich, bitime 6 hafta kala düşme potasının 6 puan üzerinde yer alıyor. Takımın Swansea deplasmanından 3-0'lık mağlubiyetle ayrılmasının ardından futbolcular kendilerini affettirmek için ilginç bir karara imza attı.
Maçı takip etmek üzere Galler'e yaklaşık bin kilometrelik yolculuk yapan 900 taraftarının masraflarını üstlenmek isteyen Norwich'li oyuncular, bu konuda aldıkları kararı kulübün resmi sitesinden duyurdu.
Kaptan Russel Martin, Fulham ile Londra'da oynayacakları deplasman maçında taraftarın masraflarını karşılayacaklarını açıkladı. Taraftarın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Martin, ligde kalmak adına ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini ifade etti.
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.