Taraftar Konyaspor'u coşturmaya gitti

Taraftar Konyasporu coşturmaya gitti
Turkcell Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final niteliğindeki karşılaşma için Konya'dan çok sayıda taraftar İstanbul' gitti

Turkcell Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final niteliğindeki karşılaşma için Konya'dan çok sayıda taraftar İstanbul' gitti.

Konya tarihi maça kilitlendi. Olimpiyat Stadında oynanacak Altay-Konyaspor karşılaşması için binlerce yeşil beyazlı taraftar gece yarısı İstanbul'a hareket etti. Taraftarlar İstanbul'a hareket öncesi şehir merkezindeki üç ayrı noktada toplandı. Konya Atatürk Stadyumu önü, Anıt Meydanı ve Kültür Park önünde bir araya gelen taraftarlar meşaleler yaktı ve tezahüratlarla şampiyonluk kutlamalarına başladı. Taraftarlar için tahsis edilen 100'den fazla otobüs 00.30'dan itibaren İstanbul'a hareket etmeye başladı. Tarihi karşılaşmada takımın 12. adamı görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını ifade eden yeşil beyazlı taraftarlar, Konya'ya şampiyon takımın taraftarları olarak dönmek istediklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.