Suriye ordusu, operasyonları durduracak
Yayınlanma:
Suriye'de Esed rejimine bağlı güçlerin, operasyonları yarın sabah durduracağı, fakat muhtemel saldırılara karşı tetikte olacağı belirtildi.
Suriye'de Esed rejimine bağlı güçlerin, operasyonları yarın sabah durduracağı, fakat muhtemel saldırılara karşı tetikte olacağı belirtildi.
Suriye devlet televizyonunun haberine göre, savunma bakanlığından bir yetkili, ordunun "teröristlere karşı operasyonları başarıyla tamamladığını ve ülkede devlet otoritesini yeniden tesis ettiğini" söyledi. Yetkili, operasyonların bu sebeple yarın sabah sona erdirileceğini belirtti ve "Kuvvetlerimiz, silahlı grupların sivillere ve güvenlik güçlerine düzenlemeleri muhtemel saldırılara karşı tetikte olacaktır." dedi. Haberde, BM Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın yarın sabah 06.00'ya kadar ateşkesin başlaması çağrısına değinilmedi.
Dünya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.