Şubat'ta mazeret atamaları var

Şubatta mazeret atamaları var
Başbakan Erdoğan, öğretmenlere mazeret atamalarıyla ilgili müjde verdi.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, öğretmenlerle ilgili mazeret atamalarının yaz aylarında yapıldığını hatırlatarak, bu yıl Şubat ayında da sağlık ve eş durumlarına bakılarak mazeret atamaları yapılacağını açıkladı.

Müjde vermek istiyorum

Erdoğan, öğretmenlerin eş durumuyla ilgili atamaların sürekli önlerinde soru işareti, pürüz olarak durduğunu ifade ederek, ''Milli Eğitim Bakanımıza verdiğimiz talimatla, 'süratle bu işi çözelim' dedik, 'gündemimizden düşsün' dedik. Öğretmenlerimizi yakından ilgilendiren bu müjdeyi açıklamak istiyorum. Öğretmenlerin mazeret atamaları yaz aylarında yapılıyordu. Sağlık ve eş durumu başta olmak üzere şubat ayında öğretmenlerin mazeret atamalarını gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

Yaşlı ve engellilere de müjde verdi

Erdoğan, 65 yaş üstü, engelliler ve şehit yakınlarının toplu taşım araçlarından ücretsiz yararlanabilmelerini içeren yasa tasarısının, önümüzdeki hafta Bakanlar Kurulu toplantısından sonra Meclise gönderileceğini açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.