Spor Okullarında kayıtlar başlıyor

Spor Okullarında kayıtlar başlıyor
Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarında kayıtlar çarşamba günü başlıyor.Kayıtların sadece internet üzerinden yapılabildiği spor okullarında on binlerce çocuk eğitim görüyor

Her yıl yaz ve kış olarak on birlerce çocuğun spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Belediyesi spor okulları bu yazda on binlerce çocuğu sporla tanıştıracak. 16 branşta eğitim verilecek olan Selçuklu Belediyesi spor okullarına kayıtlar sadece internet üzerinden yapılabilecek. Veliler 2 Mayıs Çarşamba günü sabah 08:00’den itibaren www.selcuklubelediyespor.com internet adresinden kayıtlarını oluşturabilecekler. Geçtiğimiz yaz spor okullarında yaklaşık 15 bin sporcuya hizmet veren Selçuklu Belediyesi bu yaz 20 bin den fazla sporcuya eğitim vermeyi hedefliyor.

HEDEF 20 BİN SPORCU
Spor okulu çalışmaları yaz ve kış olmak üzere iki sezondan oluşan Selçuklu Belediyesi spor okulları kapsamında 16 branşta hizmet verilecek. Çalışmalar, ulusal standartlara uygun 35 tesiste toplam 56 salonda yürütülecek. Sporculara hijyenik şartlarda branşlarında profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim verilecek. Türkiye, Avrupa ve Dünya derecesi yapan sporcuların birçoğunu spor okulları bünyesinden yetiştiren Selçuklu Belediyesi spor okulları yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. 2017-2018 sezonunda kış spor okullarında yaklaşım 20.000 sporcuya hizmet verilirken, kış spor okulları eğitimleri 27 Mayıs pazar günü sona erecek. Yaz Spor Okullarında ise eğitimler 18 Haziran -2 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.