Sobadan zehirlenip öldü

Sobadan zehirlenip öldü
Konya'da plastik fabrikasında işçi olarak çalışan ve ailesi ile birlikte oturan 24 yaşındaki Ahmet Ceylan, kömür sobasından sızan korbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Konya'da plastik fabrikasında işçi olarak çalışan ve ailesi ile birlikte oturan 24 yaşındaki Ahmet Ceylan, kömür sobasından sızan korbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Büyük Kumköprü Caddesi Yeniköy Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Seyyar satıcı babası İhsan Ceylan ve ev kadını annesi Huma Ceylan ile birlikte oturan Ahmet Ceylan, dün akşam misafir olarak eve gelen ağabeyi Mehmet Ceylan'a yatması için kendi odasını verdikten sonra diğer odaya geçti. Ahmet Ceylan, sobaya yanması için kömür atıp uyudu. İhsan Ceylan, bu sabah işe gitmesi için oğlunu uyandurmak üzere odasına girdiğinde cansız bedeniyle karşılaştı. Odanın dumanla kaplı olması üzerine pencereleri açıp havalandıran İhsan Ceylan, 112 Acil Servis'e haber verdi. Sevk edilen gelen sağlık görevlileri Ahmet Ceylan'ın kömür sobasından sızan korbonmonoksit gazından zehirlendiğini belirledi.

Oğullarının yaşamını yitirdiğini öğrenen anne ve babası sinir krizi geçirdi. Ceylan ailesi sağlık görevlilelerinin müdahalesiyle sakinleştirildi. Ahmet Ceylan'ın asgari ücretle çalıştığı ve evlerininde kira olduğu, evde doğalgaz bulunduğu fakat yakıt ücretinin pahalı olması nedeniyle kombi yerine, kömür sobası kullandıkları ifade edildi. Ahmet Ceylan'ın cesedi otopsi Konya Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.