SMMM Odası'ndan SPK Lisanslama sınavları kursu

SMMM Odasından SPK Lisanslama sınavları kursu
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Lisanslama Sınavlarına girecekleri uyardı.
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Lisanslama Sınavlarına girecekleri uyardı.
 
Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, sınavların genel amacının sermaye piyasası alanında çalışan ihtisas personeli, yönetici, türev araçlar personeli, gayrimenkul değerleme uzmanı, kredi derecelendirme uzmanı, kurumsal yönetim derecelendirme uzmanı, bağımsız denetçi, bağımsız denetim kuruluşunu temsil ve ilzama yetkili yönetici ile konut değerleme uzmanı olarak çalışanların mesleki yeterliliklerini, bilgi ve tecrübelerini gösterir lisans belgesinin verilmesi olduğunu söyledi.
 
Konya SMMM Odası olarak SPK Lisanslama sınavlarına yönelik düzenledikleri kursların büyük katılımlarla yapıldığını ifade eden İsmail Turan, sınavların odanın da katkısıyla Konya'da 06-07 Kasım tarihlerinde yapılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.