Sjoerd Ars PTT 1.Lig ekibiyle anlaştı

Sjoerd Ars PTT 1.Lig ekibiyle anlaştı
PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın 3 futbolcuyla sözleşme imzaladığı bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Fransa'nın Metz takımında gurbetçi oyuncu Şervan Taştan, Torku Konyaspor'da forma giyen Sjoerd Ars ve Mersin İdmanyurdu'ndan Çek kaleci David Bicik'le sözleşme imzalandığı belirtildi.
 
Karşıyaka ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ars, yaptığı açıklamada, Karşıyaka'nın taraftarıyla rakibi baskı altına alan bir kulüp olduğunu belirterek, "Geçen sezon zor bir deplasmanda oynamıştım. Bu kulübün büyüklüğünün farkındayım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.
 
Yeni transferlerden Şervan ve Bicik'in Nevşehir kampına katıldığı, Ars'ın ise yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.