'Siyasette aldığım en anlamlı ödül'
Yayınlanma:
TBMM Başkanı Çiçek, Meclis'in cemeviyle ilgili mahkemeye sunduğu dilekçeye ilişkin, "Meclis Başkanlığı olarak biz yeni bir görüş oluşturmuş değiliz" dedi.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ''Haydar Aliyev Dünyasında Kültür ve Sanat'' konulu konferansa gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
TBMM'de Cemevi açılmasıyla ilgili tartışmaların sorulduğu Çiçek, Meclis Başkanlığı'nın tutumuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptıklarını hatırlatarak, ''Meclis Başkanlığı olarak biz yeni bir görüş oluşturmuş değiliz. Yeni bir kanaat ortaya koymuş değiliz. Konumumuz da buna müsait değil zaten. Açılmış bir dava var. Dava hukukidir. Dolayısıyla verilmiş yargı kararları var. O kararlar çerçevesinde yazılmış bir cevaptır. Onun dışındaki kısım bizi aşan bir husustur. Meseleye öyle bakmak lazım'' dedi.
Siyasette aldığım en anlamlı ödül
Çiçek, adının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yozgat'ta bir baraja verilmesiyle ilgili soruyu yanıtlarken de ''Benim için sürpriz oldu doğrusu. Haberim hiç yoktu. Bana da sonradan haber verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Benim için de ailem için de önemli bir mazhariyettir. Siyasette aldığım en anlamlı ödüldür. Kendilerine çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.