Sessiz Aslan bombayı patlattı
Sarı-kırmızılıların Wolsfburg'dan transfer ettiği Boşnak futbolcu Zvjezdan Misimoviç, Almanya'dan özel uçakla İstanbul'a geldi. Boşnak futbolcuyu taşıyan özel uçak saat 02:00 sularında İstanbul'a indi. Özel uçakların kullandığı Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde pasaport işlemini yaptıran Misimoviç burada Galatasaray Kulübü yetkilileri tarafından karşılandı. Gazetecilerin sorularına yanıtsız bırakan Boşnak yıldız kulübe ait bir otomobille terminalden ayrıldı.
Insua kiralandı
Galatasaray, transfer döneminin son gününde transfer şovuna girdi. Sarı kırmızılı kulüp, Liverpool'un sol beki Emiliano Insua'yı bir yıllığına kiraladı.
Teknik direktör Frank Rijkaard'ın, sezona son derece formsuz başlayan Hakan Balta'nın alternatifinin bulunmaması üzerine yönetimden istediği transfer kısa sürede gerçekleştirildi ve Sarı-kırmızılılar Liverpool'da sürekli oynama şansı bulamayan Arjantinli futbolcu Insua'yı bir yıllığına renklerine bağladı. Bu sabaha karşı 04.00'de İstanbul'a gelen Insua'yı, Atatürk Havalimanı'nda Rijkaard'ın tercümanı Mert Çetin karşıladı. 21 yaşında olan Insua, Arjantin 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda 20 kez, A Milli Takım'da ise bir kez forma giydi. Insua bugün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sözleşme imzalayacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.