Seri cinayet zanlısı Filiz tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi

Seri cinayet zanlısı Filiz tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi
İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı Filiz, "tasarlayarak adam öldürme" ve "nitelikli yağma" suçlarından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken İzmir'de yakalanan Atalay Filiz, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına getirilen Filiz'in, savcılık sorgusu tamamlandı.

Soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Sevinç'e yaklaşık 5 saat ifade veren Filiz, "tasarlayarak adam öldürme" ve "nitelikli yağma" suçlarından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Bu arada, adliye binasında geniş güvenlik önlemi alan polis, Atalay Filiz'in sorgusunun yapıldığı savcılık koridoruna vatandaşların girişine izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.