Serdar Göktaş Ak Parti'den aday adayı oldu

Serdar Göktaş Ak Partiden aday adayı oldu
Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Göktaş, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.
     Göktaş, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında, Konya'ya ve Türkiye'ye en etkin şekilde hizmet edebilmek için görevinden istifa ederek, AK Parti'den milletvekili görevine talip olduğunu söyledi.
     Bugüne kadar sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini bundan sonra Ankara'da Konyalı hemşehrilerine hizmet etme yolunda sarf etmek istediğini ifade eden Prof. Dr. Göktaş, şunları kaydetti:
     ''İlkokul, orta ve lise öğrenimimi Ereğli'de tamamladım. 1985 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden mezun oldum. Değişik yerlerde görev yaptıktan sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisine Üroloji Anabilim Dalına Yardımcı Doçent olarak atandım. 2008 yılında profesör oldum. 2010 yılında kendi isteğimle GATA'dan ayrıldım. 2010 yılında Selçuklu Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanlığına atandım.''
     AK Parti'nin sadece Türkiye'de değil, bölge ve dünya coğrafyasında da adını altın harflerler yazdırdığını iddia eden Göktaş, ''AK Parti'nin 8 yılda yaptıklarını göz ardı edemeyiz. Özellikle sağlık ve ulaşım alanında yapılan yeni açılımlar devrim niteliğindedir. Sağlık konusunda sigorta kapsamı dışında kalan hiçbir vatandaşımız kalmamıştır'' dedi.
     Kendisinin de bu başarılara katkıda bulunabilmek adına AK Parti'den Konya milletvekilliği aday adaylığı için başvurduğunu ifade eden Göktaş, adaylığı gerçekleştiği takdirde, ülkenin kalkınması ve çağdaş dünyada kalkınmış ülkeler arasındaki yerini alabilmesi için gereken çalışmaları yapacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.