Selva, Anfaş Fuarına damgasını vuracak

Selva, Anfaş Fuarına damgasını vuracak
Makarna sektörünün önde gelen markalarından Selva, Anfaş Fuarında.

Makarna sektörünün önde gelen markalarından Selva, Anfaş Fuarı’nda.

Antalya’da 15-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan 19. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı Anfaş Food Product Fuarı’nda mevcut ürünlerini ve yeniliklerini paylaşacak.

Makarna pazarının yenilikçi markası olan ve makarnanın tarifini değiştiren Selva, fuarda ziyaretçileri ile buluşacak. Amber durum buğdayından üretilmiş makarnalarını marifetli aşçılarla buluşturacak olan Selva, un, irmik, Anadolu Lezzetleri grupları ile fuarda yerini alacak.

Stantta düzenleyeceği şovlarla da fuara damgasını vuracak olan Selva, standında Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Milli Takımlar Direktörü Executive Chef Rafet İnce’yi ağırlayacak. Rafet İnce, makarna tadım ve gösterisi yaparak katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.