Selçukluya yeni 21 park Açılıyor
Selçuklu Belediyesi hayata geçirdiği yeşil alan ve çocuk parkları projeleriyle Selçuklunun yaşam değerini yükseltiyor. Sancak Piri Reis ve Beşyüzevler Parkı gibi Konya’nın en büyük yeşil alan projelerini hazırlayan Selçuklu Belediyesi düzenleyeceği törenle 21 parkın temel atma ve açılış törenlerini topluca gerçekleştirecek.
İmar Planlarında yeşil alan olarak ayrılan bölgelerde yapılacak olan parklar şehrin tabi görüntüsünü değiştirmenin yanı sıra bölge halkının da önemli bir eksikliğini gidermiş olacak.
Açılış ve temel atma törenlerine tüm Konyalıları davet eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçukluda büyük bir yeşil alan seferberliği başlattık. Kısa sürede projelendirdiğimiz parklarımızdan tamamlananları hemşerilerimizin hizmetine açıyoruz. Yapımı devam eden parklarımızı da sezon sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. 19 Ekim
Pazartesi günü düzenleyeceğimiz törene tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Şehre nefes aldıracak olan yeni parklarımız şehrimize hayırlı olsun” dedi.
Topluca açılışı ve temel atmatöreni yapılacak olan parkların mahalle ve sokakları şöyle; Feritpaşa Mahallesi Buhari Sokak, Sakarya Mahallesi Pamuk ve Demirtaş Sokak, Buhara Mahallesi Ammar ve Ovadüzü Sokak, Kocatepe Mahallesi Olgun Sokak, Dumlupınar Mahallesi Geniş Sokak, Yeni Selçuk Mahallesi Ruganlı Sokak, Şeyh Şamil Mahallesi Gökoba, Bandırma ve Bizim Sokak, Kaşgarlı Mahmut Mahallesi Diksaray Sokak, Rauf Orbay Mahallesi Hisarkule Sokak,Süleyman Çelebi Mahallesi Doğangün Sokak,Fatih Mahallesi Basit Sokak,Cumhuriyet Mahallesi Pembegül Sokak, Sille Ak Mahalle Büyükdere Sokak, Esenler Mahallesi Köken Sokak, Akşemsettin Mahellesi Koyuncular Sokak, Hocacihan Hanaybaşı Mahallesi Saray Caddesi, Hocacihan 100 Yıl Mahallesi Sinan Sokak.
Toplam alanı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.