'Şehit ve gaziler milletimiz için çok değerlidir'

Şehit ve gaziler milletimiz için çok değerlidir
19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları çerçevesinde Konyadaki gazi derneklerinin başkanları Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükcüyü ziyaret ettiler.

Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükcü’yü ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Kütükcü, Gaziler Günü’nü tebrik etti. Şehit ve gazilerin milletimiz için çok değerli olduklarını kaydeden Kütükcü, bunun önemini bilerek hizmet verdiklerini söyledi.

Yapımını gerçekleştirdikleri İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi ile gazi derneklerine tahsis ettikleri binaların önemine dikkat çeken Kütükcü, bunların şehitlere ve gazilere duyulan minnetin birer ifadesi olduğunun altını çizdi. Kütükcü, “Sizlerin bu mekanlara mana verecek olmanızdan mutluyuz. Bu abideler ruhlarıyla var olurlar. Onlara ruh katmazsanız şekilden ibaret kalırlar. Sizin o binalarda var olmanız bu ruhun yeni nesillere aktarılmasını sağlayacaktır” dedi.

Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık da kendilerine verilen destek nedeniyle teşekkür ettiler.

Dernek başkanları, ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükcü’ye günün anısına plaket takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.