Salih Uçan imzalıyor

Salih Uçan imzalıyor
Roma ve Fenerbahçe kulüpleri arasındaki bonservis pazarlığı devam ederken, İtalyan basını, Salih Uçan'ın transferi konusunda 1-2 gün içerisinde imzaların atılacağını açıkladı

İtalya'nın Roma Kulübü'nün takıma kazandırmak için uğraş verdiği Salih Uçan için İtalyan basınından ciddi iddialar gelmeye devam ediyor. La Gazzetta Dello Sport gazetesi, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'ın 1-2 gün içinde Roma'ya imza atacağını yazdı. Daha önce 10 milyon Euro bonservisle el sıkışıldığını duyuran İtalyanlar, bu kez kesin anlaşma için de tarih verdi. Fenerbahçe ile Roma kulüpleri arasındaki bonservis bedelinin ödeme şeklindeki anlaşmazlığa vurgu yapan gazete, 5 milyon Euro peşin, 5 milyon Euro 6 taksitte ödeme teklifi yapan Roma'nın önerdiği bu rakamın yukarıya çekilmeye çalışıldığını kaydetti. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu çabasının nedeni olarak bonservisin yüzde 10'unu Bucaspor'a vermek zorunda olması gösterildi. Roma'nın ısrarla istediği Salih Uçan transferini noktalamaya çok yakın olduğu, önümüzdeki günlerde 20 yaşındaki genç yıldızı İtalya'ya sağlık kontrollerine getireceği kaydedildi.

ERSUN YANAL ONAYLADI

Genç yıldız, teknik direktör Ersun Yanal ile de gidişi konusunda bir görüşme yaptı. Tecrübeli teknik adama tutumunu soran Salih'in hocasından 'Geleceğin için daha iyi olacağını düşünüyorsan, gitmelisin'' cevabını aldığı kaydedildi.

CANER: Başka kulübe gitmezdim

F.Bahçe ile sözleşme imzalayan Caner Erkin, artık kafasının rahat olduğunu belirterek 'Tek düşüncem 4. yıldızı takmak' dedi. Caner, G.Saray ve Beşiktaş'ın teklifi için 'Ben F.Bahçeliyim, Türkiye'de F.Bahçe'den başka bir takımda oynamazdım' yorumunu yaptı.

Ekşioğlu'ndan erken kutlama

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki yargılamanın yenilenmesi ve infazın durdurulması talebini, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne iletti. Bu gelişme, F.Bahçe'nin internet sitesinden de duyuruldu. Bunu Twitter'dan açıklamak isteyen F.Bahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, dozu kaçırdı; camiayı heyecanlandırdı. 'Beklenen karar çıktı, gözümüz aydın. Mahkeme başvurularımızı kabul etti. Güneşli günler göreceğiz' şeklinde yazan Ekşioğlu, kısa süre sonra sildi. Ekşioğlu, ardından 'Savcının mütalasını yaşadığı heyecanla karar gibi algılayıp hesabımdan tweet atan kızım adına özür dilerim' diye yazdı.

Corinthians'ın Cristian Baroni ısrarı

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Cristian Baroni için eski kulübü Corinthians'ın ısrarı sürüyor. Bonservis bedeli ödemek istemeyen Co- rinthians, kiralık teklifini sundu; F.Bahçe 1 milyon Euro istedi. Kadlec de Almanya'dan gelen teklifleri değerlendirmek istediğini yönetime bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.