Recep Konuk Konyaspor'a forvet sözü verdi

Recep Konuk Konyaspora forvet sözü verdi
Konyaspor, ara transfer döneminde transfer edeceği bir futbolcunun tüm masraflarının Recep Konuk tarafından karşılanacağını bildirdi.
Kulübün resmi web sitesinde yapılan açıklamada, Pankobirlik Genel Başkanı, AB Holding ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'un, Konyaspor'a her dönem maddi manevi destekte bulunduğu ifade edildi.
 
Konuk'un ara transfer döneminde Konyaspor'a kazandırılacak 1 futbolcunun masraflarını üstleneceği belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:
 
"Sayın Konuk, Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar ile yapılan görüşmede Konyaspor'umuza kazandırılacak kaliteli bir forvet oyuncusunun tüm masraflarının kendileri tarafından karşılanarak Konyaspor'umuza hediye edileceğini belirtmiştir.
 
Konya'nın en önemli değerlerinden biri olan Konyaspor'umuza her dönem maddi manevi katkılarını esirgemeyen değerli büyüğümüz ve spor sevdalısı Pankobirlik Genel Başkanı, AB Holding ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Konuk'a, verilen söz doğrultusunda Konyaspor'umuza çok büyük katkı sağlayacak bir forvet oyuncusunun kazanımı noktasında hassas bir şekilde çalışmalarımız devam etmekte olup en kısa sürede sonuçlanacağının müjdesini veriyoruz."
 
Açıklamada, Konyaspor'a futbolcu kazandırarak yeni bir katkı sağlayacak Konuk'a ve Konya Şeker ailesine desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.