Partililer yol haritasını masaya yatırdı

Partililer yol haritasını masaya yatırdı
AK Parti Konya İl Teşkilatı, 15 İl Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, 15 İl Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Konya’nın yatırımları, AK Parti İl Teşkilatı’nın çalışmaları ile 12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimleri’nin ele alındığı toplantıda AK Parti Konya Milletvekilleri, adaylık süreci, genel seçimler ve Türkiye’nin 2023 Vizyonu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Yürütme Kurulu Üyeleri ile Merkez İlçe Başkanları ve SKM Başkanı Yahya Ak katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda Konya’nın tamamlanan devam eden ve planlanan yatırımları, kentin sorunları, belediye ve il özel idare çalışmaları ile AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın 2011 Seçim stratejisi ve yol haritası masaya yatırıldı.

Ahmet Sorgun; “Tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum”
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Türkiye’nin yeni bir sürece girdiğini bu süreçte de 12 Haziran Genel Seçimleri’nin yapılmasını önemsediklerini söyledi. Türkiye’nin bölgesinde büyük bir güç haline geldiğini aktaran Başkan Sorgun bu başarıda büyük emekleri geçen başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK Parti kadrolarının payı olduğunu söyledi. AK Parti Konya Milletvekillerinin de Konya’da büyük hizmetlere imza attıklarını dile getiren Sorgun; “Tüm milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Konyalı hemşehrilerimiz yatırım ve hizmetlerini asla unutmaz. Malumunuz Türkiye 12 Haziran’da seçime gidiyor. 11 Nisan’da da adaylarımız belli oldu. Listede yer alan ve alamayan milletvekillerimizle yine hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Onların bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sami Güçlü; “Aday olamasak da Konya için çalışacağım”
2011 Genel Seçimleri, adaylık süreci ve Türkiye’nin 2023 Vizyonu’nu değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü de; “Bugün il teşkilatımızla, milletvekillerimizle, il genel meclisi başkanımız ve belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. Seçimde neler yapabileceğimizi ve Konya’nın başarısı için nasıl bir yol haritası çizebileceğimizi konuştuk. Toplantı çok olumlu geçti” ifadelerini kullandı.

8 yılda AK Parti iktidarının Türkiye’ye ve Konya’ya çok büyük hizmetler yaptığının altını çizen Sami Güçlü, Türkiye’nin artık yeni bir sürece girdiğini, bu süreçte de çok önemli bir seçim yapılacağını aktardı. Güçlü; “Bu seçimde bize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Her zaman il teşkilatımızla birlikteyiz. Seçim çalışmalarını son güne kadar birlikte yürüteceğiz” dedi.

Orhan Erdem; “Bu bir nasip işi”
Aday adaylığı ve adaylık sürecini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ise il teşkilatına birbirinden değerli 171 adayın başvurduğunu ve sonuçta da 14 adayın belirlendiğini hatırlattı. Adaylığın bir nasip işi olduğunu dile getiren Erdem; “Sonuçta bu bir bayrak yarışı. Biz bu süreci hep birlikte yürüteceğiz. Bize ne görev verilirse layıkıyla yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Hasan Angı; “Seçim tüm dünya için önemli”
AK Parti iktidarının Türkiye’ye önemli hizmetler kazandırdığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, kurucu il başkanlığı ve milletvekilliği boyunca Konya için çalıştığına vurgu yaptı. 12 Haziran Seçimleri’nin sadece Türkiye için değil tüm dünya için de büyük bir anlam taşıdığının altını çizen Angı; “Yeni bir dünya kuruluyor. Türkiye de yerini almak üzere. Bu anlamda 12 Haziran’ı önemsiyoruz. Dolayısıyla seçim sürecinde biz dahil herkese büyük görevler düşüyor” açıklamasında bulundu.

Özkan Öksüz; “Kırgın değilim”
AK Parti Konya Milletvekili Özkan Öksüz de 3 dönem milletvekilliği yaptığını hatırlattı ve bu süreçte Konya’nın hak ettiği hizmetleri kazandırdıklarını söyledi. Hızlı Tren, Mavi Tünel, Yeni Adliye Sarayı, üniversite ve hastaneler gibi çok önemli yatırımlarda kendi imzalarının olduğunu aktaran Öksüz; “Listede yer alamadığım için asla kırgın değilim. Bize bundan sonra ne görev verilirse yapmaya hazırım” dedi.

Abdullah Çetinkaya: “Adayların ve il teşkilatının arkasındayız”
AK Parti’nin bir mensubu olmaktan şeref duyduğunu söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya ise milletvekili olup olmamanın kendileri açısından çok önem taşımadığına vurgu yaptı. Çetinkaya; “Bu partide sadece milletvekilliği değil, her göreve razıyım. Bakın 14 pırıl pırıl adayımız var. Onların ve il teşkilatımızın arkasındayız. Çünkü bu milletin Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’e ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.