Özkafa; "Yaşanabilir bir Tükiye istiyoruz"

Özkafa; "Yaşanabilir bir Tükiye istiyoruz"
Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, yaşanabilir bir Türkiye istediklerini söyledi.
     Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, yaşanabilir bir Türkiye istediklerini söyledi.
     Özkafa, SP Konya Milletvekili adayları Ahmet Gönç ve Hatice Gerçeken ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir'e geldi.
     Özkafa, partisinin İlçe Teşkilatı önünde yaptığı açıklamada, Türkiye'de 50 yıldır çok partili bir siyaset olduğunu söyledi.
     Buna rağmen üç cümleyi söyleyen sadece kendileri olduğunu ifade eden Özkafa, ''Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, o da yetmez yeni bir dünya. Yaşanabilir bir Türkiye istiyoruz. Önce yaşanabilir bir Türkiye'yi kurmalıyız'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.