Ömer Ali: 'Daha iyi olacağız'

Ömer Ali: Daha iyi olacağız
Gaziantep B.Bld.Spor karşısında sahada kazanmayı çok arzuladıklarını ancak sonuca gidemedikleri için 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını ifade eden Ömer Ali Şahiner, daha iyi olacaklarını söyledi.
Golsüz berabere sona eren Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçını değerlendiren  Ömer Ali Şahiner, “Sahada daha çok isteyen, kazanmayı daha çok arzulayan bir Torku Konyaspor vardı. Özellikle maçın ikinci yarısında oyunu tamamen rakip kaleye yıktık. Çok iyi mücadele ettik. Pozisyonlarda bulduk.  Ama bizi en çok memnun eden ilk 2 maça oranla daha çok isteyen ve rakibi oynatmayan bir takım olarak sahada verdiğimiz mücadele oldu. Çok iyi mücadele eden takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. İnşallah arzuladığımız galibiyeti Adana Demirspor ile oynayacağımız maçta alırız. O maçta gol yollarındaki şanssızlığımıza da son veririz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her geçen gün biraz daha takım olarak performansımızın üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz. Bunun farkındayız. Çok iyi gidiyoruz. Gollerimizi atarak, galibiyetler alarak inşallah çok çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.
Bir basın mensubunun ‘Takımda gol yollarında etkili oyuncular olmasına rağmen henüz daha gol atılmadı. Bu konuda takımdaki eksik nedir? İlerleyen haftalar için taraftarlara nasıl bir mesaj verirsin’ sorusuna  Ömer Ali Şahiner, “Bu takımda Neca gibi, geçen sene Sanica Boru Elazığspor’un şampiyonluğunda önemli bir yere sahip olan Sinan ağabey, Erdal ağabey, zaman zaman kritik gollere ve asistlere imza atan Ali Dere gibi hücum anlamında zenginlik yapabilecek isimlere sahibiz. Bunun farkındayız. Sadece ben değil, bugün takımda yer alamayan Coşkun ve Ali Zitouni gibi etkili isimlerde var. Bu zaten önce rekabeti, ardından golleri son olarakta başarıyı getirecektir" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.