Ölüyorum dedi ama oğlu yetişemedi

Ölüyorum dedi ama oğlu yetişemedi
Konya'da bir kişi, sahibi olduğu çay ocağında çevre esnafı tarafından ölü bulundu.

Konya'da bir kişi, sahibi olduğu çay ocağında çevre esnafı tarafından ölü bulundu. Yaşlı adamın ölmeden önce oğlunu arayıp rahatsızlandığını haber vererek yardım istediği ileri sürüldü.

Olay, saat 07.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Şair Nizami Sokak No 2/B'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah çay ocağına açan Hüseyin Yılmaz (68), iş yerine çay içmek için gelen esnaflar tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu. Hüseyin Yılmaz, çevredeki esnaflar tarafından çay ocağından dışarıya çıkarıldıktan sonra ambulansa haber verildi. Sevk edilen sağlık görevlilerin yaptığı müdahale sonunda hayatını kaybettiği belirlenen Hüseyin Yılmaz'ın, ölümünün şüpheli bulunması üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polisin çay ocağında yaptığı incelemelerin ardından Hüseyin Yılmaz'ın cesedi otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Hüseyin Yılmaz'ın ölmeden önce oğlu Hami Yılmaz'ı cep telefonuyla arayıp rahatsızlandığını söyleyerek yardım istediği ileri sürüldü. Telefondan sonra çay ocağına gelen Hami Yılmaz ve diğer kardeşleri babalarının öldüğünü öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Çay ocağına gelen esnaflardan Ahmet Sami Altınkeser, "Çay ocağına geldiğimde Hacıyı yerde yatarken gördüm. Arkadaşları çağırdım beraber dışarıya çıkardık. Ambulans geldi, müdahale etti ama sonuç alamadılar" dedi. Hüseyin Yılmaz'ın ölmeden önce oğlunu aradığını da ifade eden Altınkeser, "Oğlu Hami'yi çağırmış telefonda, oğlum rahatsızlandım diye. Oğlu gelinceye kadar yere düşmüş" şeklinde konuştu.

Öte yandan, iki gün önce kalbinden bir rahatsızlık geçirdiği öğrenilen Yılmaz'ın, asıl ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra netlik kazanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.