Okullara "seçim tatili"

Okullara seçim tatili
Milli Eğitim Bakanı Avcı, 7 Haziran'daki seçimden sonra eğitime hazır edilebilmeleri için 8 Haziran Pazartesi günü okulların tatil edileceğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 7 Haziran'daki seçimden sonra eğitime hazır edilebilmeleri için 8 Haziran Pazartesi günü okulların tatil edileceğini açıkladı.

Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'nde esnaf ziyareti yapan Avcı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Avcı, ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimler bittikten sonra işlemlerin ertesi gün geç vakitlere kadar sürebildiğini söyledi.

Seçimin ertesi günü için okulların eğitime hazır hale getirilmesi amacıyla ek bir çaba göstermek gerektiğini anlatan Avcı, "O nedenle daha önceki seçimlerde olduğu gibi inşallah 7 Haziran'dan sonra 8 Haziran Pazartesi günü okullarımızı tatil edeceğiz. İdari tatil yapacağız. Böylece okullarımızı 9 Haziran gününe daha hazır hale getirmiş olacağız" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.