Nefes filmi için Bakan Atalay'ın yorumu

Nefes filmi için Bakan Atalayın yorumu
Nefes filmini izleyen İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Filmde yer alan bu üzücü sahnelerin tekrarlanmaması,
Nefes filmini izleyen İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Filmde yer alan bu üzücü sahnelerin tekrarlanmaması, acıların yaşanmaması ve ülkemizin huzura kavuşması için çalışıyoruz. Tek amacımız bu'' dedi.
     Konya
milletvekili Sami Güçlü ile Bilkent'teki Cinebonus Sinemasına gelen Atalay, yönetmenliğini Levent Semerci'nin yaptığı ve Kuzey Irak sınırında bir karakolda yaşananların anlatıldığı ''Nefes/Vatan Sağ Olsun'' filmini izledi.
     Sinemadan çıkışında AA muhabirinin filmle ilgili sorularını yanıtlayan Atalay, filmin yapım ve teknik olarak standardı yüksek olduğunu belirterek yapımcı ve oyuncularını kutladı. Filmin güvenlik güçlerinin uzun süren terörle mücadelesinden sahnelerle dolu olduğunu ifade eden Atalay, filmde fedakarlık, özveri ve yiğitlikle birlikte acıların ve özlemlerin de işlendiğini vurguladı.
     Filmin insani boyutları öne çıkarttığını ifade eden Atalay, birden çok mesaj verdiğini kaydetti. Terörle mücadelenin 25 yıldır sürdüğünü ve güvenlik güçlerinin özveri ve fedakarlıkla mücadelelerini sürdürdüğünü belirten Atalay, ''burada şehitlerimiz var, acılarımız var. Filmde yer alan bu üzücü sahnelerin tekrarlanmaması, acıların yaşanmaması ve ülkemizin huzura kavuşması için çalışıyoruz. Tek amacımız bu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.