Necati Ateş G.Saray'da

Necati Ateş G.Sarayda
Ara transfer döneminde yurt dışından aradığını bulamayan Galatasaray, eski futbolcusu Necati Ateş'i renklerine bağladı.

Transfer döneminde Avrupa'nın önemli isimlerine göz diken; ancak beklediğini bulamayarak sınır içi harekatına başlayan Galatasaray sonunda Necati Ateş'in işini bitirdi.

NECATİ ÇARŞAMBA İSTANBUL’DA
Sporx’ten Tahir Kum’un haberine göre; transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Necati için Antalyaspor yönetimi ile sıkı bir pazarlığa giren sarı-kırmızılı yönetim, sonunda Necati'nin kulübünü ikna etti. Tarafların bonservis konusunda bugün öğle saatlerinde anlaştığı ve futbolcunun bir aksilik olmazsa çarşamba günü İstanbul'a geleceği belirtildi.

Sezon sonunda Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Necati için kulübüne para artı bir futbolcu verileceği öğrenildi. Antalyaspor yöneticileri ise Necati transferine biraz temkinli yaklaşarak “Henüz transfer bitmedi ama sona gelindi. Birkaç saat içinde olay belli olur” açıklaması yapmakla yetindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.