Muş'ta terör operasyonu: 5 gözaltı

Muşta terör operasyonu: 5 gözaltı
Malazgirt'teki terör operasyonunda, HDP Malazgirt İlçe Eş Başkanı Rahmi Akçin'in de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Malazgirt'teki terör operasyonunda, HDP Malazgirt İlçe Eş Başkanı Rahmi Akçin'in de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, "terör örgütü üyesi olmak" ve "örgüte yardım ve yataklık" suçlarından bazı adreslerde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, aralarında Akçin'in de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.