Mukadder Gürsoy, 31 ilçenin müdürleriyle buluştu

Mukadder Gürsoy, 31 ilçenin müdürleriyle buluştu
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, 31 ilçenin milli eğitim müdürleriyle toplantı yaptı.
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, 31 ilçenin milli eğitim müdürü ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde görevli özel eğitim biriminden sorumlu şube müdürleri ile toplantı yaptı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Servet Altuntaş, Dündar Polatcan'ın da katılımı ile yapılan toplantı Mevlana Öğretmenevinde yapıldı.
 
Toplantıda Özel Öğretim Kurumları Kanun ve Yönetmeliği hakkında yapılan değişiklikler değerlendirildi.

Toplantıya, Konya Sürücü Kursları Derneğinden Fatih Kocakafa ve Ramazan Ceylan da katıldı.

Toplantıda okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik trafik bilincinin kazandırılması, sosyal ve kültürel faaliyetlerin dersleri etkilememesi, ilçelerde yapılacak programlar hakkında bilgilendirme, okul öncesi eğitimin zorunlu hale getirilmesi ve tekli eğitime geçiş planlaması konuları da görüşüldü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.