MHP'den AK Parti'ye 'hayırlı olsun' ziyareti

MHPden AK Partiye hayırlı olsun ziyareti
MHP Ereğli İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığına atanan Zübeyir Dursun’u makamında ziyaret ederek tebrik etti

AK Parti İlçe binasında gerçekleşen ziyarete, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve Hüseyin Oprukçu katıldı.

Yeni görevi nedeniyle Zübeyir Dursun’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Oprukçu, “Referandum ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde hayata geçirilen Cumhur İttifakına yürekten inanan ve Türkiye için büyük bir önemi olduğunu defaten dile getirdiğim İttifak Ruhu gereği, kurum ve kişileri yıpratmadan hizmet için yarışılması gerektiğini düşünüyorum. İnsanların seçimlerden sonrada bir birlerinin yüzüne bakabileceği söylemler geliştirmesi lazım. Bu nedenle ilçe başkanlı olarak atanan Zübeyir Dursun’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı  Zübeyir  Dursun ise yapılan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, “ Hem Musa Yılmaz beye, hem de Hüseyin Oprukçu bey nezdinde tüm Milliyetçi Hareket Partisi camiasına nezih tavırları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizde ittifak ruhuna uygun tavır ve söylemler içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız bir, Ereğli’ye hizmet olduğu için  onlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.