"Maç daha farklı olabilirdi"

"Maç daha farklı olabilirdi"
Konyaspor Bucaspor maçını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirterek, sonucun sürpriz olduğunu söyledi.
Konyaspor Bucaspor  maçını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirterek, sonucun sürpriz olduğunu söyledi. Özkara şöyle devam etti: “Yenilme adına her şeyi yaptık. İlk yarıda Kaya iyi toplar kurtardı. Maç daha farklı olabilirdi. İkinci yarı oyunu rakip alana yıktık ancak sonuc alamadık. En kısa zamanda toparlanmak istiyoruz. Bu bize bir erken uyarı oldu. Bucaspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Konyasporlu futbolcu Gökhan Güney ise istemedikleri bir oyun sergilediklerini ifade ederek İlk yarı oyun adına hiçbir şey yapmadıklarını ikinci yarı toparladıklarını ancak genel itibariyle iyi bir oyun sergilemediklerini söyledi. Gökhan sözlerine şöyle devam etti: “ Karşımızda çok diri bir Bucaspor bulduk.  Galip gelmeyi çok istedik ama başaramadık. İlk haftadaki bu ayıbı ikinci maçımızda telafi etmek istiyoruz. Camiamızdan özür diliyoruz. Konyasporlu futbolcu Erkan Sekman ise 20 gündür takımda olduğunu ve ilk defa bu kadar kötü oynadıklarını dile getirerek bu maçın bir uyarı olduğunu gelecek haftalar bunu telafi edebileceklerini söyledi. Maç adına hiçbir şey yapmadıklarını belirten Sekman Bucaspor’u tebrik etii.
 
 
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar oyuncularını kutlayarak söze başladı. Karafırtınalar “Muhteşem bir oyun muhteşem bir başarı. Konya gibi bir yere ayaklarımız yere basarak geldik. Zor maç olacağıonı biliyorduk. İlk yarı daha farklı olabilirdi. Oyuncularıma göstermiş oldukları perfırmansatan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Mehmet Battal transferi ile ilgili bir soruyu da cevaplandıran Karafırtınalar Abdulkadir gittiğinde yönetim 10 tane santrafor  önerdi. Ben sırarla Mhehmet Battal dedim. Son dakikada transfer gerçekleşti. Mehmet Battal üzerine kuruşmuş bir oyun sistemimiz yok. Bugün gösterdiği performanstan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bucasporlu Aykut Çeviker ise Ligin ilk maçında Konyaspor gibi zorlu bir deplasmanda iyi başladıkları için mutlu olduklarını belirterek iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve iyi bir kadrolarının olduğunu söyleyen Aykut;” Bugün ilk maçımızı kazandık inşallah son maçımızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.