Kutlu Doğum Programı büyük coşkuya sahne oldu
Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Müftülüğü’nün birlikte düzenledikleri Kutlu Doğum programına binlerce Konyalı katıldı. Mustafa Cihat ve Grup Dergah konserleri ile Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler programının yer aldığı gecede konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Bu hafta vesilesiyle Peygamber Efendimizin koyduğu ölçüleri bir kez daha hatırlıyor ve uygulamaya çalışıyoruz” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin İl Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediği “Kutlu Doğum” programı Mevlana Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Peygamber Efendimizin 1440’ıncı doğum yıldönümünün idrak edildiğini hatırlatan İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, bir haftadır düzenlenen programlarda O’nun örnek hayatının ve merhamet örneklerinin anlatıldığını vurguladı.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı ise, Peygamber Efendimizin aşk, dert ve merhamet timsali olduğunu vurgulayarak, O’nun insanlığa duyduğu aşk nedeniyle dertli olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Mustafa Cihat ve Grup Dergah sahne aldı. Birbirinden güzel ezgilerini Konyalılar ile paylaşan Mustafa Cihat ve Grup Dergah’ın ardından Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler programına geçildi. Kanal 7 Televizyonu’ndan da canlı yayınlanan programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek konuk oldu. Başkan Akyürek programda Döngeloğlu’na Mesnevi hediye etti.
Büyük bir coşkuyla izlenen program, Ömer Döngeloğlu’nun sohbetleri ile sona erdi. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından programa katılanlara Peygamber Efendimizi anlatan çizgi film cd’si, ballı süt ikramı ve gül takdimi yapıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.