Kulu'da istişare toplantısı

Kuluda istişare toplantısı
Konya'nın Kulu ilçesinde İl İdaresi Kanunu kapsamında İdare Şube Başkanlarına yönelik istişare toplantısı yapıldı.
İlçe kaymakamlığı ile kurumlar arasındaki işbirliğini sağlamak, kurumlarası koordinasyonu güçlendirmek amacıyla toplantı yapıldı.

Toplantıya Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Erkaraman, Kulu Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, İlçe Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, kurum amirleri ve personelleri katıldı.

Kulu Mehmet Vehbi Çelik Kredi Yurtlar Kurumu Toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan konuşmacı olarak katıldı.

Kulu'daki kurumların hizmetleriyle ilgili konuşan Kaymakam Arslan "Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermek zorundayız. Hizmet veren ve alan olabiliriz. Kendimiz nasıl iyi bir muamele bekliyorsak, karşımızdakilere de aynı muamele de bulunmayız. Yaptığımız işlerin verimli olması gerekir. Kurum çalışanının önemli olan zamanını verimli harcamasıdır. Kurumlararası iletişimin artırılması gerekir. Diyalogların olması gerekir. Ziyaretler çerçevesinde bilgi alışverişi olmalıdır. Bunun yanında yazışma da önemlidir. Devletin resmi dili yazı dilidir. Yazışmalara dikkat etmeliyiz. Alt ve üst kurumlarla yazışmalar önemlidir." dedi.

Kurumların kendi aralarında yaptıkları hizmetlerinde ele alındığı toplantı da kurum müdürleri çalışmalara değinirken ilçedeki sorunlar da konuşuldu. 

Ertan Özkük/Kulu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.