Konyaspor'luların yeni gözde oyunu

Konyasporluların yeni gözde oyunu
Üçüncü etap kamp çalışmalarını Avusturya Sportschule Lindabrunn'da sürdüren Konyaspor'da futbolcular Amerikan futboluna merak saldı.
Kalecilerin antrenmanlarda kullandıkları Amerikan futbolu topuna en çok ilgi gösteren isimler Hakan Aslantaş, Uğur Yanıkdemir, Erdal Kılıçaslan ve Bassem Abbas.
Antrenman öncesi Amerikan futbolu liginde izledikleri hareketleri topla yapmaya çalışan oyuncular, zaman zaman Amerikan futbolu topunu kontrol etmekte zor anlar yaşadı.
Amerikan futbolu topuna en iyi hükmeden isim ise Avustralyalı kaleci Danny Vukovic... Kaleci olmanın avantajını kullanan Danny Vukovic, Amerikan futboluna meraklı olan takım arkadaşlarına ise attığı sert ve uzun paslarla sıkıntılı anlar yaşattı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.