Konyaspor'a kötü haber

Konyaspora kötü haber
FIFA tarafından verilen 2 dönemlik tansfer yasağı cezasına itiraz eden Konyaspor umduğunu bulamadı.
FIFA tarafından verilen 2 dönemlik tansfer yasağı cezasına itiraz eden Konyaspor umduğunu bulamadı.
 
 Uluslar arası Futbol Mahkemesi CAS, Yeşil Beyazlı kulübün itirazını reddetti ve 1 yılı kapsayan yasağı onadı. Yeşil Beyazlılar, 2012 yılının Haziran dönemine kadar transfer yapamayacak.
 
Geçtiğimiz dönemlerde Konyaspor’un hukuk işlerini yürüten Avukat Memduh Oğuz Konyaspor’un transfer yasağını kaldırabilmesinin önünün kapandığını belirtti. Oğuz "Ne yazık ki Konyaspor kulübü savunmalarda yetersiz kaldı. Şu anda sadece transfer yasağının kaldırılmasına odaklanılması gerekliydi. FIFA, süresi geçtikten sonra yapılan hiçbir başvuruyu dikkate almaz" ifadelerini kullandı.
 
Yeşil Beyazlılar'ın kulüp başkanı Bahattin Karapınar da kararı doğruladı. Karapınar'ın kulübün geleceğiyle ilgili yapılacak çalışmalar ve yeni sezonun takımı hakkında birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.