Konyaspor moral istiyor

Konyaspor moral istiyor
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'da Asbaşkan Osman Tezcan, Orduspor'u yenerek moral bulmak istediklerini belirtti.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'da Asbaşkan Osman Tezcan, Orduspor'u yenerek moral bulmak istediklerini belirtti.
 
Tezcan, Kartalspor maçında ortaya konulan mücadelenin ve kazanma hırsının Konyaspor'un Süper Lig yolunda yeniden bir ivme kazandığının göstergesi olduğunu belirtti.
 
Kartalspor karşılaşmasında takımın kazanma adına her şeyi yaptığını ancak gol yollarında sıkıntı çektiklerini anlatan Tezcan, ''Gol yollarındaki sıkıntı sadece forvet oyuncularımızla alakalı değil. Diğer oyuncularımızın da forvetlerimiz gibi golü düşünmeleri gerekiyor. İleri uçta forma giyen arkadaşlarımızın üzerinde haftalardır gol atamamaları nedeniyle bir stres var. Ben inanıyorum ki bu stresten Orduspor maçında atacakları gollerle kurtulacaklar'' dedi.
 
Orduspor karşısında Konyaspor'a yakışır bir mücadele vereceklerini ifade eden Tezcan, şunları kaydetti:''Yaşanan teknik heyet değişikliğinin ardından takımımızda gözle görülür bir kıpırdanma oldu. Bu sahadaki oyunumuza ve sonuçlara da yansıdığı zaman Konyaspor'un ligde rakibi olamayacağına inanıyorum. Şu aşamada morale ihtiyacımız var. Bunu gerçekleştirmek için ilk fırsat Orduspor karşılaşması olacak. Orduspor maçını kazanarak moral bulacağız. Taraftarımızdan tribünlere gelerek bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.