Konyaspor büyük sevince hazırlanıyor
Sezon başından bu yana 3 teknik direktör değiştiren, kalecisi şike iddiasıyla tutuklanan, yabancı oyuncusu trafik kazası sonucu sahalardan uzaklaşan Konyaspor, Pazar günü Altay ile yapacağı final maçında alacağı sonuçla Turkcell Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.
2009-2010 sezonunda ''Süper Lig'' parolasıyla Bank Asya 1. Lig'de teknik direktör Hüsnü Özkara ile start alan ve şanssızlıklarla yoluna devam eden Konyaspor, 3 teknik direktör değişikliğinin ardından Ziya Doğan ile Turkcell Super Lig yolunda Play Off'un en şanslı pozisyonunu yakaladı.
Play Off'taki ilk maçında Adanaspor'u 3-1 yenerek büyük moral bulan Konyaspor, dün de Karşıyaka'yı 1-0'lık sonuçla geçti.
-PAZARA OLİMPİYAT STADI'NDA KARNAVAL HAZIRLIĞI-
Karapınar, şuan Süper Lig'e çıkmak için Altay ile yapacakları kader maçını Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını hatırlatarak, tüm Konyalılar'ı 70 bin kişilik bu stada beklediklerini söyledi. Karapınar, ''Bu karnavalı hep birlikte yaşayalım. Pazar akşamı coşku yaşamak isteyen tüm sporseverleri Olimpiyat Stadı'na bekliyoruz'' diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.