Konya'da Olimpiyat senesi bir başka olacak

Konyada Olimpiyat senesi bir başka olacak
Turgay Demirel başkanlığındaki TBF Heyeti, bugün Spor Genel Müdürü Mehmet Baykanı makamında ziyaret etti.
Turgay Demirel başkanlığındaki TBF Heyeti, bugün Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret etti.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Yönetim Kurulu Üyeleri İmran Işıldar ve Kemal Akar İle birlikte TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.
Spor Genel Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret eden Turgay Demirel ve beraberindeki heyet kendisine yeni görevinde başarılar dilediler.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, federasyonun çalışmaları ve gelecek günlerdeki basketbol gündemi ile ilgili bilgiler verdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada,“Sayın Mehmet Baykan bugüne kadar değişik görevlerde bulundu.
 
Türk Sporu ile ilgili derin bilgi ve tecrübeleri var. Biz bu ziyaretimiz sırasında Türkiye Basketbol Federasyonu olarak Türk Sporunu ileriye taşımak adına üzerimize düşecek görevleri yapacağımızı kendisine söylerken önümüzdeki süreçte başlayacak olan liglerimiz ve milli takım faaliyetleri ile ilgili çalışmalarımız hakkında da bilgiler verdik. Önümüzdeki sene olimpiyat senesi olduğu için bu konu ile ilgili de bir takım değerlendirmeler yaptık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.