Konya'da gizemli olay! Eski oda başkanı kaçırıldı mı?

Konyada gizemli olay! Eski oda başkanı kaçırıldı mı?
Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası eski başkanı Ali Zeybek'in, 6 Aralık’ta kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığı iddia edildi. Zeybek’ten tam 40 gündür haber alınamıyor.

Konya'nın merkeze bağlı Hasanköy Mahallesi'nde besicilikle uğraşan Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası eski başkanı Ali Zeybek (49), 6 Aralık 2018 günü evinden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. O gece annesi ile kaldığı çiftliğe gelen kişi ya da kişilerin, ‘Samanlıkta yangın var' yalanıyla Zeybek'i dışarıya çıkardıkları ve ardından  bir otomobile bindirerek kaçırdıkları iddia edildi.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kıyafetlerini giydikten sonra dışarıya çıkan Ali Zeybek'in annesi, oğlunu uzun süren aramalara rağmen bulamayınca polise haber verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçırıldığı iddia edilen Zeybek'in bulunması için olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

MADDİ ZORLUKLAR YAŞIYORMUŞ

Ali Zeybek, 2005 ile 2008 yılları arasında Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Oda Başkanlığı yapmıştı.

 

KAYNAK: Merhaba

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.