Konya otobüsünde 200 bin dolarlık hırsızlık

Konya otobüsünde 200 bin dolarlık hırsızlık
Konya'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsünde içinde 200 bin dolar değerinde altın bulunan çanta çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Konya'dan İstanbul'a yolcu otobüsüyle elinde bulunan hurda altınları eritmeye götüren Zafer E.'nin, içinde 200 bin dolar altın ve bir tabanca bulunan çantası Bolu'da mola verdikten sonra çalındı. Sigara içmek için aşağıya indikten sonra mola bitişi otobüse binen Zafer E.'nin çantanın yerinde olmadığını gördü. Yaptığı tüm aramalara rağmen çantayı bulamayan Zafer E. polisi arayarak yardım istedi. Bolu'dan yola çıkan yolcu otobüsü Zafer E.'nin ihbarı üzerine Sakarya'da polis
tarafından durduruldu. Dörtyol Shell petrol istasyonuna çekilen yolcu otobüsünde Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri geniş çaplı arama yaptı. İlk olara tüm yolcuların kimlik kontrolü yapılarak üstü arandı. Daha sonra tüm bagajlar kontrolden geçirildi. Polisin yaptığı tüm aramalara rağmen içinde 200 bin dolar değerinde altın bulunan çanta bulunamadı.
Bu arada otobüste yolcu olarak bulunan A.K.'nin (15) yapılan kimlik kontrolünde hırsızlıktan 80 tane kaydının olduğu belirlendi. Bunun üzerine A.K. hırsızlık zanlısı olarak polis tarafından gözaltına alındı. Arama sonunda otobüs yoluna devam ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.