Kartal’da hedef ilk deplasman galibiyeti

Kartal’da hedef ilk deplasman galibiyeti
Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 20.hafta maçında bugün deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 20.hafta maçında Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak. Geçen hafta sahasında oynadığı Sivasspor maçını güzel oyun ve net bir skorla 3-0 mağlup etmişti. Torku Konyaspor güzel oyunu sürdürüp bu sezon ilk defa deplasmanda galibiyet arıyor. Torku Konyaspor, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen ve tedavisine devam edilen Ali Turan dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenman topla oynanan oyunlarla başlarken, 5'e 2 ile devam etti. Oyuncular daha sonra koşu ve açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

KASIMPAŞA İLE 10.RANDEVU

Torku Konyaspor , Spor Toto Süper Lig 20.hafta açılış maçında konuk olacağı Kasımpaşa ile bugüne kadar 9 kez karşı karşıya gelirken, 5 maçı Kasımpaşa, 1 maçı da Yeşil Beyazlılar kazandı, 3 mücadele ise berabere sona erdi.

İLKER MERAL İLE BU SEZON İLK MAÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Kasımpaşa ile Torku Konyaspor arasında oynanacak olan  20.hafta maçında görevlendirilen İlker Meral, son olarak 14 Nisan 2013 tarihinde Torku Konyaspor’un iç sahada 1-0 kazanılan Adanaspor karşılaşmasında düdük çalmıştı. Meral'in yardımcılıklarını Bursa'dan Hakan Yemişken ve Ardahan'dan Özgür Ertem yaparken, maçın dördüncü hakemi İstanbul'dan Kemal Yılmaz.

 

Saat: 20.00

Yayın: Lig TV 2

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

KASIMPAŞA: Isaksson , Yalçın , Sancak , Babel , Adem , Scarione , Sanharib , Barış , Erhan, Alparslan , Castro

TORKU KONYASPOR: Itandje , Selim , Kokalovic , Tolga , Ergün, Ali Çamdalı, Tomas Borek , Aleksandr Hleb , Djalma , Gekas , Hasan Kabze

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.