Karatay Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerini arttırdı.

Karatay Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerini arttırdı.
Cadde ve sokaklarda oluşan işgallerin kaldırılması yönünde çalışma başlatan Karatay Belediyesi Zabıta ekipleri..
Karatay’da sanayi ve üretime yönelik iş merkezlerinin yoğun olması nedeniyle cadde ve sokaklarda oluşan işgallerin kaldırılması yönünde çalışma başlatan Karatay Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerini arttırdı.
 
Karatay Belediyesi olarak sanayi bölgelerinde çevre ve belediye mevzuatı yönü ile denetimlerin arttığını dile getiren Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Çalık, rutin denetimlerin yanı sıra, kaldırım işgalleri ile ilgili de denetimlerin sürdüğünü ifade etti.  Sokak ve cadde üzerindeki işyerlerinin kaldırımları fazla işgal etmeleri üzerine denetim yaptıklarını dile getiren Çalık, işyerlerine verilen ölçüler dışında kamu alanını işgal eden işyerlerinin uyarıldığını aksi takdirde cezai işlem uygulanacağını söyledi. Vatandaşlardan gelen her türlü ihbarı değerlendirdiklerini de belirten Mehmet Çalık, amaçlarının Karatay’da halkın daha rahat hizmet almasını sağlamak olduğunu ifade etti. Karatay Belediyesi Zabıta ekipleri olarak cadde ve sokak işgallerinin kaldırılmasının yanı sıra, çıkan atıkların çevreye dökülmemesi, daha düzenli, temiz bir sanayi ve üretim bölgeleri oluşması için denetimlerin devam edeceğini vurguladı.
 
Vatandaşa ve esnafa yardımcı olmak için çalıştıklarını belirten Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Çalık, hiç kimseye zorluk çıkartmak niyetinde olmadıklarını belirterek, kamuya ait alanların işgal edilmemesi ve tahrip edilmemesi konusunda uyarılarda bulunulduğunu, yapılan bu uyarılarla esnafımızın duyarlı olmasını bekliyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.