Karatay asfalt sezonunu açtı

Karatay asfalt sezonunu açtı
Tatlıcak tesisleri Asfalt Plenti önünde geniş bir katılımla asfalt sezonunu okunan dualarla açan Karatay Belediyesi, 2011 yılının ilk asfaltını Kırbaşı caddesine dökecek.

Tatlıcak tesisleri Asfalt Plenti önünde geniş bir katılımla asfalt sezonunu okunan dualarla açan Karatay Belediyesi, 2011 yılının ilk asfaltını Kırbaşı caddesine dökecek.

Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de katıldığı törende kısa bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli hizmet binası, asfalt şantiyesi, idari müdürlükler, iş makineleri ve daha bir çok imkanı bulunan nadir belediyelerden biri olduklarını söyleyerek, 2010 yılında 76 Bin Ton asfalt döküldüğünü belirtti. Emeği geçen tüm personeline teşekkür eden Başkan Hançerli, Hz Mevlana’nın diyarına hizmet verdiklerini vurguladı. Yeni bir heyecan ve ivme ile asfalt sezonuna başladıklarını dile getiren Başkan Hançerli, bu sezonun ilk asfalt çalışmasının Kırbaşı caddesine dökülecek asfalt olduğunu ifade ederek akabinde Taşkınpaşa, Hacıhasanbaşı, Kudüs ve Çancı caddeleri ile Yazıcıoğlu ve Sırçalı Mescid sokaklarında da çalışmaların süreceğini belirtti ve Karatay’da asfaltlanmadık yer kalmayacağını sözlerine ekledi.
 
Konuşmaların ardından yapılan dualar ve kurban kesimi ile start butonuna basılarak 2011 yılı Asfalt Sezonu açıldı. Törende davetliler ve personele geleneksel düğün pilavı ikram edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.