Kampanyaların adresi: Koyuncu Fiat
FIAT Egea Ailesi’nde hurda teşviki ile beraber toplamda 15 bin TL’lik bir indirimlerinin olduğunun altını çizen Koyuncu FIAT Satış Danışmanı Halil Çalık, “FIAT 500 Ailesi’nde ise 20 ile 30 bin TL arasında paket ve model olarak değişkenlik gösteren bir indirim sunuyoruz” dedi.
FIAT Egea Ailesi’nde hurda teşvik indiriminin devam ettiğine dikkat çeken Koyuncu FIAT Satış Danışmanı Halil Çalık, “Ayrıca Tofaş’ın sunmuş olduğu 7 bin TL’lik bir indirim var. Bu indirim, hurda teşviki haricinde veriliyor. Yine aynı şekilde hurda teşviki ile beraber 15 bin TL’lik bir indirim oluyor. Kredi imkânı olarak da, kalan 30 bin TL için 15 ayda yüzde 2,09 oranı ile fırsat sunuyor. FIAT 500 Ailesi’nde de 20 ile 30 bin TL arasında paket ve model olarak değişkenlik gösteren bir indirim sunuyor. Yine kredi kampanyası aynı. Yüzde 2,09 oranla değerlendiriyor” şeklinde konuştu.
“ARABA ALMANIN TAM ZAMANI”
FIAT Panda’da ise 5 bin TL’lik bir indirim olduğuna vurgu yapan Çalık, “Artı ÖTV oranı yüzde 45 olduğu için, hurda aracını getiren kişilerde 15 bin TL bir indirimimiz oluyor. Şuanda en avantajlı Panda B Hatchback ve Panda aracımız diyebiliriz. Egea’ların şuan başlangıç rakamları 88 bin 900 TL’den başlıyor. Normalde 95 bin 900 TL, Tofaş’ın verdiği ‘Süper Teşvik’ indirimi ile birlikte 88 bin 900 TL oluyor. Aslında fiyatlarımız güncel kurdan değil, yüzde 30 daha uygun. Önümüzdeki günlerde yüzde 30 daha zam gelecek. Aslında şuan tam araba alma zamanı. Yani mevcut kurdan değil de eski kurdan fiyatlarımızı sunuyoruz. Elimizde kurdan etkilenmemiş arabalar var. Müşteri memnuniyeti adına, biz yine bu araçları eski kuru baz alarak sunuyoruz. Daha önceden FIAT marka otomobil satın almış müşterilerimize ‘Müşteri Kazanım Kampanyası’ adı altında yüzde 3 özel ıskonto veriyoruz” diye konuştu.
TİCARİ ARAÇLARDA KAMPANYALAR HIZ KESMİYOR
Hurda istemeyen hurda kampa teşvikinin devam ettiğinin altını çizen Koyuncu FIAT Satış Danışmanı Mustafa Çalışır, “Fiorino ve Doblo araçlarımızda panelvan ve koltuklu olmak üzere hepsinde hurda araç almadan 10 bin TL ek indirimimiz var. Bunun haricinde 36 bin TL’sine 12 ay, 45 bin TL’sine 9 ay sıfır faiz kredi kampanyalarımız mevcut. Yine aynı şekilde Fiorino ve Dobla araçlarımız için geçerli. Ducato’larda yüzde 10’a varan vergi levhası indirimimiz var. Pratico ise yüzde 8’e varan vergi levhası indirimimiz devam ediyor. Şuan 1.4 Fiorino Pop’un liste satış fiyatı 78 bin 900 TL. 10 bin TL hurda teşviki kullanıldığında başlangıç fiyatı 68 bin 900 TL’ye geliyor. ‘On Numara FIAT Kampanyası’ adı altında mevcut ticari araç sahibi olan müşterilerimiz, tekrar gelip FIAT ticari araç aldıkları zaman ilk bir yıllık bakımlarını ücretsiz olarak Tofaş hediye ediyor” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.