'İyi futbolumuzla Kasımpaşa'yı yeneceğiz'

İyi futbolumuzla Kasımpaşayı yeneceğiz
Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, son haftalarda performansı yükselen iki takımı karşı karşıya getirecek mücadelede Kasımpaşa'yı saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak mağlup etmek istedi
Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, son haftalarda performansı yükselen iki takımı karşı karşıya getirecek mücadelede Kasımpaşa'yı saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak mağlup etmek istediklerini söyledi.
 
''Takımımız iyi futbol oynamaya başladı" diyen Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar şöyle konuştu:

"Beşiktaş gibi şampiyonluk adaylarından bir takım karşısında deplasmanda 2 gol atarak 1 puan almak sevindirici. Ama önemli olan iç sahada peş peşe oynayacağımız Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarının galibiyetle bitmesi. O zaman Beşiktaş karşısında aldığımız puan daha da anlamlı olacak. Konyaspor bu sezon en önemli iki maçına çıkacak. Rakiplerimizle oynuyoruz. Her şeyden önce lig sonunda ikili averajla da öne geçebilme adına galip gelmek istiyoruz. Takımımız iyi futbol oynamaya başladı. Bu sevindirici. Rakiplerimize de fazla gol pozisyonu vermiyoruz. Özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda daha baskılı olan taraf biziz. Kasımpaşa'da son haftalarda bir çıkış yakaladı. 3 puanla ayrılırsak önemli bir engeli kayıpsız geçeceğiz. Bu sebeplerden dolayı çok önemli bir maça çıkacağız. Ben gerçek Konyaspor sevdalısı duyarlı taraftarlarımızın tribünleri doldurmasıyla 3 puan alacağımıza inanıyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.