İşte yeni Seçim Koordinasyon Merkezi
Seçim startıyla birlikte çalışmalara hızlı bir şekilde devam eden Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Karatay’ın farklı bölgelerinde Seçim Koordinasyon Merkezleri açmaya devam ediyor.
Büyük Kumköprü caddesi ve Fetih caddesinin kesiştiği noktada Mengene Seçim Koordinasyon Merkezinin yoğun bir katılımla açılışının gerçekleşmesiyle birlikte 3 yerde daha seçim büroları oluşturarak Ak Parti Konya Milletvekili adayların da katılımıyla hizmete açtı. Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılış törenlerine Ak Parti Konya Milletvekili adayları Kerim Özkul, Gülay Samancı ve Rahim Türk, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, teşkilat mensupları ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı. Seçim bürolarının açılışında söz alan Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, seçim çalışmalarının yakından takip edilmesi ve gerekli bilgilendirmenin alınması için başta mahalle sakinleri olmak üzere mahalle temsilcileri ve sandık görevlilerinin ziyaret etmesi gerektiğini söyledi. 12 Haziran’ın yaklaşmasıyla birlikte 263 Bin nüfusu olan Karatay’da 55 mahalle 25 köy ve 4 belde de bulunan her kesimi kucaklayacaklarını ve her seçmene Ak Parti iktidarının 8,5 yılda Türkiye’ye kazandırdığı icraatları anlatacaklarını belirten Ünal “Hükümetimizin daha güçlü olabilmesi için 12 Haziran seçimlerinde Karatay’lıdan destek isteyeceğiz” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında Seçim Koordinasyon Merkezlerinin hayırlı olmasını dileyerek esnafın, çiftçinin ve hemşerilerinin gönlünde olduklarını, dolayısıyla Ak Parti çatısı altındaki bu güçlü birlik ve beraberlik Karatay’da hizmete dönüşüyor dedi.
Ak Parti Konya Millet Vekili Adayı Rahim Türk ise Ak Parti’nin milletin umudu ve onuru olduğunu, bu onurlu siyasette dik duruşun adının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Milyonlarca kişiden oluşan bir camia olduklarını dile getiren Türk, “Dünyanın umudu halindeyiz, bu kadar büyük bir camianın içerisinde bu güne kadar toplumumuza ve milletimize karşı başımızı öne eğdirecek en ufak bir sorunla karşılaşmadık” dedi.
2002 yılından önce bakıldığında Türkiye’nin önü kesinlikle görünmüyordu diyen Ak Pati Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, Ak Partinin bugün 2023’ü hedeflediğini ve daha ileriye doğru bir adım attığını belirtti. Mahalle sakinlerine seslenen Samancı yürütülen çalışmaları seçim bürolarından yakından takip edebileceklerini ifade ederek 12 Haziran seçimlerinde verilecek desteklerle güvenimiz daha da artacak ve mecliste olan gücümüz daha kuvvetli olacaktır dedi.
Son olarak söz alan Ak Parti Konya Milletvekili ve 24. Dönem Milletvekili Adayı Kerim Özkul ise konuşmasında Ak Partinin kuruluş yıllarından bahsederek halkın daima Ak Partinin yanında ve destekçisi olduğunu dile getirdi. 12 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden daha önemli olduğuna değinen Özkul, Ak Partinin 2023 hedeflerinden bahsetti. Kerim Özkul “2023 hedefleri bu ülkedeki ileri demokrasiyi yerleştirmek, büyük bir ekonomi yaratmak, dünyanın en büyük ekonomisi haline gelmek, güçlü bir toplum yaratmak, yaşanabilir bir çevre ve marka şehirler oluşturmaktır. İşte Konya’mızın da bu oluşturulacak marka şehirlerden birisi olması için 2011 seçimleri önemlidir” dedi.
Konuşmaların ardından Yenimahalle, Karakayış ve Araplar Seçim Koordinasyon Merkezleri okunan dualarla açıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.