İşte Ak Parti'nin Karatay adayları
Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Bera otelde düzenlediği törenle Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri ve Belde Belediye Başkan adaylarını tanıttı.
İsa Küçükkerniç’in konuşmasının ardından Ak Parti Karatay Belediye Meclis üye adayları, İl Genel Meclis Üye adayları ve Belde Belediye Başkan adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.
Ak kadroların 2004 yılında 20 Milyon TL olan belediye bütçesini, 90 Milyon TL ye çıkararak %450’ lik bir artışla Karatay’a hizmet olarak yansıdığını dile getiren Hançerli, kentsel dönüşümün en güzel örneğinin Karatay’da gerçekleştiğini ve Hz Mevlana’nın diyarına hizmet etmenin gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.
Karatay ilçesinde bir birinden kıymetli ve güzel belediyecilik hizmetlerinin gerçekleştiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, Konya’da en çok değişen ve gelişen ilçenin Karatay olduğunu söyledi. Büyükşehir belediyesinin Karatay’ kazandırdığı hizmetleri bir bir anlatan Akyürek, hizmetlerin devam ettiğini ve sırada Konya’nın ikinci raylı sistemini Karatay’a kazandırmak olduğunun altını çizdi.
Akyürek, “Bizler seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz, milletimiz destek olursa Konya’lı hemşerilerimiz desteklerini artırarak devam ettirirse seçimlerden sonra yarım kalan hizmetleri açmak nasip olur. Hemşerilerimizden, teşkilat mensuplarımızdan desteklerini talep ediyoruz çünkü geleceğin büyük Konya’sını destek ve çalışmalarla kurabiliriz” dedi.
Daha sonra söz alan Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı ve Orhan Erdem ise konuşmalarında Ak Parti hükümetinin yapmış olduğu icraatları anlatarak, 29 Mart yerel seçimlerinin Konya ve Karatay’a hayırlı olmasını dilediler.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.