'İmralı görüşmeleriyle ilgim yok'
Yayınlanma:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, İmralı görüşmelerine ilişkin sadece süreci takip ettiğini söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Merkezi'ndeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin İmralı ile görüşmelerde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın ''yeni anayasa hazırlanmasında Numan Kurtulmuş'un da görev alması yönünde isteği'' olduğu yönünde haberler bulunduğunu belirtmesi üzerine Kurtulmuş, bu iddiaların tamamen spekülasyon olduğunu söyledi.
İmralı görüşmeleriyle ilgili hiçbir bilgisi olmadığını vurgulayan Kurtulmuş, süreci sadece takip ettiğini belirtti. Kurtulmuş, ''Ümidimiz şudur; inşallah Türkiye 2009'da yakalamış olduğu şansı bir kere daha yakalar" dedi.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.