İhsanoğlu, Türkiye düşmanı ile poz verdi
Yayınlanma:
Güncelleme:
CHP ve MHP'nin çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Türk Solu dergisinin, 'Ekmeleddin'e neden evet?' kapaklı sayısı ile poz verdi.
Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun "Tüm kesimleri kucaklayacağız" sloganı, dün ki İstanbul gezisi sırasında Türk Solu dergisine verdiği poz ile tartışmaya neden oldu.
Çünkü, dergi attığı başlıklarla, resmen nefret söylemini körüklüyor. "Kürtlere doğum kontrolü yapılması" ve "Kürtlerden alışveriş yapılmaması" çağrıları yapan Türk Solu, Başbakan Erdoğan'ı da kapaklarıyla hedef yapmıştı. "Tayyip Erdoğan'ı kim vurmak ister?" ve "Asılacak adamsın ulan" kapakları mahkemelik olan Türk Solu, merhum Yazıcıoğlu için de "İyi bilmezdik" başlığı ile çıkmıştı.
İhsanoğlu da dün İstanbul gezisinde kendisine iletilen ve kapak haberi olduğu derginin son sayısıyla poz verdi.
Ulusal Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Solu dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özgür Erdem, İhsanoğlu'na hediye ettiği dergiyi Twitter hesabından işte böyle duyurdu:

İşte Türkiye düşmanı Türk Solu'nun o nefret dolu kapakları:
Erdoğan'ı direk hedef göstermişti.


Dergi, Kürtlere karşı nefret söylemini böyle kapak yapmıştı:

Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.